İŞ İLANI DETAYI

Eskişehir’de bulunan firma bünyesinde çalıştırılmak üzere; Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun,Çevre Yönetimi Hizmeti Yeterlik Belgesi’ne sahip,Çevre Danışmanlık sektöründe çalışabilecek,Tercihen aynı sektörde deneyimi bulunanTercihen izin ve lisans süreçlerinin yönetimi konularında deneyimliÇED raporu ve Proje Tanıtım dosyası hazırlayabilecek veya yetiştirilmeye açık,Aktif saha ziyaretini yapacak,Aktif araç kullanabilen,MS Office programlarına hakim,Eskişehir’de ikamet eden Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da askerlikten muafÇalışma saatleri 08:00-18:00 Hafta sonu tatilNitelikleri sağlayan Çevre Mühendisi istihdam edilecektirAdaylar sistem üzerinden başvurduktan sonra CV lerini dunyacedmuhendislik@gmail.com adresine göndermeleri rica olunur.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeSeyahat engeli olmayan,Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, prezantabl,Takım çalışmasına uygun, dinamik ve çözüm odaklı,Sunum becerileri gelişmiş,Alanındaki yenilikleri takip eden ve öğrenmeye açık, BİLİM VE MÜHENDİSLİK


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
İlçe : Odunpazarı
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Eskişehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Eskişehir, Edmeg Odunpazarı veya Edmeg Eskişehir Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Eskişehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder