İŞ İLANI DETAYI

Mitto Consultancy Danışmanlık A.Ş., Türkiye’nin önde gelen çevresel danışmanlık firmalarından biridirÇevreye duyarlılık ve sürdürülebilirliği merkezine alan projelerle, madencilik sektöründe yenilikçi çözümler üretiyoruzYenilikçi ve dinamik ekibimize deneyimli bir ÇED Uzmanı arıyoruz.Pozisyonun Önemi:Deneyimli bir ÇED Uzmanı olarak, çevreye olan etkinizi artıracak ve iş süreçlerinde stratejik kararların alınmasında kilit bir rol oynayacaksınızKariyerinizde ilerlerken hem çevresel farkındalığı artıracak hem de projelerin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlayacaksınız.Ana Sorumluluklar:ÇED raporlarını hazırlamak ve projelerde stratejik kararlar almak.Çevresel risk analizleri yaparak projelerin çevreye uyumlu olmasını sağlamak.Yönetmeliklere tam uyumlu ÇED süreçlerini yönetmek ve ilgili izinleri almak.Çevreye duyarlı projeler geliştirerek saha çalışmalarına katılım sağlamak.Ekiplerle işbirliği yaparak çevresel modellemeler ve analizler gerçekleştirmek.Kurum ve başvuru süreçlerini yönetmek.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAranan Nitelikler:Üniversitelerin Çevre, Maden, Jeoloji, Hidrojeoloji Mühendisliği bölümlerinden mezun,Çed Raporu, PTD hazırlama konusunda en az 5 Yıl deneyim sahibi olmak.Çevre mevzuatlarına ve yönetmeliklerine hakimiyet. ÇED süreçlerinde etkin rol almış olmak.Uluslararası standartlara ve kılavuzlara hâkim,Tercihen iyi derecede İngilizce bilen,İletişim becerileri güçlü, proje yönetiminde deneyimli.Saha çalışmaları ve veri toplama süreçlerinde uzmanlık.İyi düzeyde Microsoft Office Programlarını kullanabilen,Takım çalışmasına yatkın,Aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan,Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÜMİT MAHALLESİ 2531.SOKAK NO:8 ÜMİTKÖY ÇANKAYA ANKARA ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Dilek Çıtak Ünvan : İdari Sekreter Telefon : 903122221828 E-posta : dilek.citak@mitto.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122221828
dilek.citak@mitto.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder