İŞ İLANI DETAYI

Afyonkarahisar da ambalaj atığı toplama ve ayırma alanında faaliyet gösteren Çağdaş Geri Dönüşüm de ; Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği kapsamında faaliyetimizin yürütülmesinde görevlendirilmek üzere Çevre Mühendisi aranmaktadır.Servis+Yemek desteği vardırİŞKUR internet sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra cagdashurdacilik@hotmail.com yada afyoncagdasgeridonusum@hotmail.com mail adreslerine CV iletebilirsiniz.


Çevre Görevlisi Belgesine sahip,İletişim yeteneği güçlü,Diksiyonu düzgün,Gelişime ve öğrenmeye açık,Takım ruhu bilincine sahip, disiplinli çalışmayı seven ve sorumluluk sahibi,Şirketi temsil edecek yetkinlikte, tesis kapsamında her tür iç ve dış koordinasyonu rahatlıkla yürütebilen,Teklif hazırlama ve projelendirme konularında deneyimli,İş programı yapabilen,Ms Office programlarına hakim,Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğine hakim,B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
İlçe : Afyonkarahisar Merkez
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Afyonkarahisar ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Afyonkarahisar, Edmeg Afyonkarahisar Merkez veya Edmeg Afyonkarahisar Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Afyonkarahisar ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder