İŞ İLANI DETAYI

Çalıştığı işyerinde cep telefonu ve aksesuarlarının tanıtım ve satışını yapan kişidir.


Cep Telefonu ve Aksesuarları Satış Elemanı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a Cep telefonu modelleri ile ilgili reklam ve tanıtım broşürlerini müşterilerin görebileceği yerlere koymak, eksilen broşürleri tamamlamak,b Müşterilerin taleplerini değerlendirerek fiyat- performans bakımından alabilecekleri en uygun cep telefonu modellerini tanıtmak ve karar vermelerine yardımcı olmak,c Ambalajdan çıkan ürün ve aksesuarları kontrol etmek,d Cep telefonu ve aksesuarların tanıtım ve satış işlemlerini yapmak,e Yeni çıkan modeller hakkında bilgi sahibi olmak, bu modellerin özelliklerini öğrenmek ve tanıtımını yapmak, f Modelin, özelliklerini, fiyatı vb. gibi bilgileri etikete yazmak, ürünleri etiketlemek, reyondaki ürünlere ilişkin barkod-etiketlerin kontrollerini yapmak,g Promosyonlar, indirimler, taksitli satışlar ve kampanyalar hakkında müşterileri bilgilendirmek,h Talep edilen modeller hakkında işletme sahibi veya ilgili yöneticiyi bilgilendirmek,i Vitrin düzenlemesi yapmak, vitrin camına veya tabelaya kampanya veya indirimlerle ilgili hazırladığı belgeleri asmak, j Sergilenen model ve ürünlerin tozlarını almak,sergi yerlerinin temizliğini yapmak,k İşletmenin prensiplerine uygun olarak ikinci el ürünlerin alım-satım işlemlerini yapmak,l Gerektiğinde yeni abonelik, kontur satışı ve fatura tahsilatı işlemlerini yapmak,m Garanti kapsamında arızalanan telefonları servise yönlendirmek, iade ve değişim işlemlerini yapmak,n Çalışma alanı ile ilgili dikkat ve özeni göstermek ve gerekli güvenlik önlemlerini almak,o Meslek alanı ile ilgili gelişmeleri takip etmek, vb. Görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BULAK MAH.BULVAR CAD. NO:35 HAKKARİ MERKEZ HAKKARİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : HAKKARİ MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : RAHİM EGE Ünvan : MUHASEBECİ Telefon : 905065445377 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hakkari
İlçe : Hakkari Merkez
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905065445377

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Hakkari ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Hakkari, Edmeg Hakkari Merkez veya Edmeg Hakkari Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Hakkari ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Hakkari Geneli İş İlanları