İŞ İLANI DETAYI

Metal sektöründe faaliyet gösteren firmaya, tercihen erkek, metal işleri personeli alınacaktırİŞKUR sisteminden İlana başvurunuzu yapıp, aşağıda belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMETAL TEKNOLOJİSİTercihen Kalfalık - Ustalık Belgesine sahip veya Mesleki Yeterlilik Sertifikası bulunan,Tercihen CNC Plazma kesim konusunda tecrübeliMetal işleme ve kaynaklı imalat konularına hakimİş emrinde belirtilen şekilde kesim işlemi yapabilecekTespit ettiği uygunsuzluklar ile ilgili yetkiliyi bilgilendirebilecekMakine çevre düzen temizliğini eksiksiz yapabilecekKumpas ve şerit metre okumasını bilenTeknik resim okumasını bilenÖlçme ve ölçülendirme konularında hakimBilgisayar kullanabilenTakım çalışmasına yatkınAskerlik görevini tamamlamış


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
İlçe : Kütahya Merkez
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kütahya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kütahya, Edmeg Kütahya Merkez veya Edmeg Kütahya Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kütahya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder