İŞ İLANI DETAYI

YER: İSTANBUL- AVRUPA EsenyurtŞirketimiz METE STEEL markası adı altında, zengin vasıflı çelik stoku, sıcak çekme ve soğuk çekme üretim tesisleri ile yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine hizmet vermektedirÜrünlerimiz otomotiv sanayi, makine imalatı, bağlantı elemanları, savunma sanayi ve tarım sektörü olmak üzere geniş bir alanda kullanılmaktadır.Aşağıdaki iş tanımına uygun adaylar başvuru yapabilirlerARANAN NİTELİKLER;Meslek liselerinin veya Meslek Yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun yada Kaynakçı sertifikası veya Kalfa-Ustalık belgesi bulunan.Gazaltı ve Elektrot kaynağı iyi derecede kullanabilen.Kumpas ve ölçü aletlerini kullanabilen.Yoğun iş temposuna uyabilecek, gerektiğinde fazla mesai yapabilecek.Sonuç odaklı, dikkatli ve takipli çalışan.Kalite temel bilgisi olan.


ARANAN NİTELİKLER;Meslek liselerinin veya Meslek Yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun yada Kaynakçı sertifikası veya Kalfa-Ustalık belgesi bulunan.Gazaltı ve Elektrot kaynağı iyi derecede kullanabilen.Kumpas ve ölçü aletlerini kullanabilen.Yoğun iş temposuna uyabilecek, gerektiğinde fazla mesai yapabilecek.Sonuç odaklı, dikkatli ve takipli çalışan.Kalite temel bilgisi olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 35- -60 (16.11.1989 - 18.10.1964 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CİHANGİR MH. PETROL OFİSİ CD. NO:22 AVCILAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GAZİOSMANPAŞA , BÜYÜKÇEKMECE , KÜÇÜKÇEKMECE , AVCILAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : REYHAN BABAYİĞİT Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905318823676 E-posta : reyhanbabayigit@metesteel.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : YAKACAK YARDIMI , TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI ,BAYRAM HARÇLIĞI

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905318823676
reyhanbabayigit@metesteel.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Avcılar veya Edmeg İstanbul Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.