İŞ İLANI DETAYI

Firmamız silikon ve kauçuk üretimi yapmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFirmamıza yemek çay ve temizlik işleriyle ilgilenecek yemek dağıtımı yapabilen, düzenli, titiz ve işini severek yapacak,Mutfak konusunda kalite standartlarına, gıda güvenliğine ve hijyen kurallarına önem veren,Planlı, hızlı organize olabilen, sorumluluk bilinci olan, güvenilir, disiplinli ve çalışkan, İSRAF konusunda dikkatli,Çalışma şekli: Tek vardiya-cumartesi ve pazar tatildir.Servis güzergahı: Kapaklı,Çerkezköy,Kızılpınar,VeliköyKapaklı durakları.efe market vatan caddesi polis karakolu yıldız kent organize ustgecit.Cerkezkoy durakları.kipa irmet anfitiyatro devlet hastanesi askeriye Leman.Kizilpinar durağı.saglik ocağı murat mobilya 4 yol eski belediye.Velikoy durakları.isiklar kahveler yol ağzı karbosanMaaş ve detaylar görüşmede konuşulacaktır.Not: Mail olarak cv göndermeniz rica olunur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (15.04.1999 - 20.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VELİKÖY OSB MAH. 5. CAD. NO: 6 İÇ KAPI NO: 2 ÇERKEZKÖY/ TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇERKEZKÖY , KAPAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : GÜLÇİN SAYILIR Ünvan : MUHASEBE VE İ.K. SORUMLUSU Telefon : 905324777346 E-posta : muhasebe@myssilicone.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çerkezköy
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324777346
muhasebe@myssilicone.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder