İŞ İLANI DETAYI

Çay servis elemanı; çay ocağında hazırlanan kahve, çay, bitki ve meyve aromalı içecekleri servis etmek,Temizlik,ofise ya da büroya ait masaların silinmesi ile yerlerin süpürülmesi, çöp kovalarının boşaltılması gibi temizlik gerektiren işleri yapmak.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikHer türlü içecek servisi yapmak,Çalışma alanını temiz tutmak,Sunum ve hazırlık ekipmanlarını hijyenik kullanmak,İçecek servisi sonrasında boş bardakları toplamak,Eksik malzemelerin tespitini yaparak temin edilmesini sağlamak,Sunum kurallarına uygun servis yapmak,Kişisel hijyenine ve dış görünüşüne özen göstermek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (24.05.1999 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEÇİLİKÖY MAHALLESİ 5637 SOKAK NO:5/A YUNUSEMRE MANİSA YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : NERGİS HANIM Ünvan : İK SORUMLUSU Telefon : 905323642117 E-posta : ik@harbi.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323642117
ik@harbi.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder