İŞ İLANI DETAYI

Modüler mobilya, ahşap doğrama ve iç mimarlık üzerine hizmet veren firmanın idari bölümünün temizlik işlerini , 5kişilik personel ve misafirlerin çay ikramlarını yapmak üzere personel aranmaktadır.Çalışma saatleri: H.İçi: 08:00 - 18:00, H.Sonu TatilServis: 1Güzergah: Sümer Köprüsü - Çevre yol - Doğu garajı - Mimarsinan O.S.B 2Mazakaland - Beyazşehir - İldem - TokiLÜTFEN KURUMA GELEREK YA DA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK ONLİNE BAŞVURU SONRASI FİRMADAN RANDEVU ALARAK GÖRÜŞMEYE GİDİNİZ.İŞKUR SİSTEMİNE TC KİMLİK NUMARA VE ŞİFRENİZ İLE GİRİŞ YAPINIZ.ÖZGEÇMİŞ ALANINDA BULUNAN MESLEK BİLGİLERİNİZE İLANDAKİ MESLEĞİ EKLEYİNİZÖĞRENİM BİLGİLERİNİZ İLANIN ÖĞRENİM ŞARTINA UYGUN OLMALIDIR.İLANIN SOL ALT KISMINDA “BAŞVUR” BUTONUNA TIKLAYARAK BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ.


Proje Tabanlı Çalışma.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (23.04.1999 - 25.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MİMARSİNAN ORG. SAN. BÖLGESİ 19. CADDE NO:21 MELİKGAZİ/KAYSERİ MELİKGAZİ KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜNYAN , DEVELİ , FELAHİYE , İNCESU , PINARBAŞI/KAYSERİ , SARIOĞLAN , SARIZ , TOMARZA , YAHYALI , YEŞİLHİSAR , AKKIŞLA , TALAS , KOCASİNAN , MELİKGAZİ , HACILAR , ÖZVATAN , KAYSERİ/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Murat ÇİFTÇİ Ünvan : Firma Yetkilisi Telefon : 903522909292 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
İlçe : Bünyan
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903522909292

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çaycı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kayseri ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kayseri, Edmeg BÜNYAN veya Edmeg Kayseri Çaycı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kayseri ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kayseri Geneli İş İlanları