İŞ İLANI DETAYI

-Kadın,-20-40 yaş aralığında,-Çay, kahve servisinin hızlı, pratik şekilde sunulması,-Kullanılan ekipmanların temizliğine özen gösterilmesi,-Ofis katındaki yöneticilerimizin odalarını ve toplantı odasını, düzen anlamında kontrol edilmesi,-Yönetim kadrosuna isteğe yönelik servis yapılması,-Servis eksiklerinin takip edilmesi ve bağlı bulunduğu sorumluya bildirilmesi,-Gelen misafirler ile ilgilenilmesi, hazırlıkların sunum olarak servis edebilmesi,-Çalışma alanın temiz tutulması,- Ofisin iç temizliğinin sağlanması,-Takım çalışmasına yatkın,-Esenyurt Bahçeşehir lokasyonuna ulaşım sorunu olmayan, Servis Personeli aramaktayız.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması-Hız ve çeviklik,-Dikkatli ve özenli çalışma.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (25.09.2004 - 27.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORHANGAZİ MAH. 1656 SOK. NO:19/1 ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESENYURT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MERVE AYDEMİR Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMAN YARDIMCISI Telefon : 905074051582 E-posta : merve.aydemir@xkoren.cokm.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905074051582
merve.aydemir@xkoren.cokm.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çaycı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Esenyurt veya Edmeg İstanbul Çaycı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.