İŞ İLANI DETAYI

Alliance Healthcare Ecza Deposu Beylikdüzü Şubesinde görevlendirilmek üzere; En az ilkokul mezunu,Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli,Hijyen kurallarına uyan,Titiz ve disiplinli çalışan,


1. Şirketteki tüm çalışanlara yöneticiler, konuklar, ofis çalışanları ve diğer çalışanlar içecek hazırlamak ve servisini yapmak.2. Çay ocağında içecek malzemelerini, mutfak gereçlerini hazır halde tutmak, sıcak ve soğuk içeceklerin tedariğini İdari İşler ile koordineli bir şekilde gerçekleştirmek. 3. Sıcak ve soğuk içecekleri talep doğrultusunda hazırlamak. 4. Talep edilen içeceklerin talep eden kişi ya da birimlere servisini yapmak.5. İçilen içeceklerin bardak, fincan, bardak altı ve kaşıklarını tekrar toplayarak yıkamak.6. Çay ocağını temiz ve düzenli tutmak.7. Servis talimatı alırken ve servis yaparken kibar, güler yüzlü ve saygı çerçevesinde davranmak.8. Talepleri geciktirmeden karşılamak.9. Malzemeleri ve araç-gereçleri doğru kullanmak.10. Giyim-kuşam ve vücut temizliğine özen göstermek.11. Çalışanlar, yöneticiler ve konuklarla olan ilişkilerinde ölçülü olmak, saygı çerçevesinde davranmaya izin vermek,12. Çay ocağındaki lavabo, raf, dolap ve yerleri haftalık olarak büyük temizlikten geçirmek.13. Çay ocağında kullanılan bardak, fincan, kaşık, bardak altlarını uygun madde ile dezenfekte etmek.14. Semaveri haftalık olarak temizlemek ve belli aralıklarla dezenfekte ederek kireçten arındırmak.15. İçecekler hazırlanırken ve sunulurken temizlik ve hijyen kurallarına uygun davranmak.16. Ocak, semaverin sağlıklı çalışıp çalışmadığına dikkat etmek. Gerekli durumlarda İdari İşler Şefi’ne bilgi vermek.17. Elektrik ve havagazı sisteminin sağlıklı çalışıp çalışmadığına dikkat etmek. Gerekli durumlarda İdari İşler Şefi’ne bilgi vermek.18. Yangın, gaz sızıntısı ve elektrik kaçakları gibi tehlikelere karşı uyanık ve tedbirli olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERMERCİLER ORG. SAN. BÖL. 2. CD. NO:14 BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gizem Ateş Ünvan : Telefon : 902126675252 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902126675252

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çaycı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beylikdüzü veya Edmeg İstanbul Çaycı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.