İŞ İLANI DETAYI

İş yeri adı: DURTAŞ TEKSTİLİş yerinin faaliyet alanı: Pamuklu dokumaYapacağı işler: Çay, kahve, bitkisel ve meyve aromalı içecekleri hazırlama, servise hazır hale getirme ve servis etme bilgi becerisine sahip nitelikli kişidir.Cinsiyet: BayanYaş aralığı: 18-En az öğrenim durumu: İlköğretimTecrübe: Deneyim önemli değil iş öğretilecektir.Servis-Ulaşım: Fatih - Kayıhan - Üçgen Mevkisi - Akhan - Sevindik - AnafartalarÇalışma saatleri ve tatil günü: 3 vardiya vardır07.00 - 15.00 - 15.00 - 23.00 - 23.00 - 07.00Olanaklar: Servis Desteği + Yemekhane Desteğiİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.İletişim: Mehmet KESKİN-Aşçıbaşı-0536 728 25 03


Çaycı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a İş planlaması ve organizasyonu yapmak,b Hijyen kurallarına uygun olarak çalışma ortamını hazırlamak,c Çay, kahve, çeşitli bitkisel içecekler ıhlamur, ada çayı vb., meşrubatlar ve çeşitli meyve aromaları gibi içecekler ile kullanılacak malzemeleri temin etmek,d Çay kazanında su ısıtmak, demliğe yeteri kadar çay koyarak kazanın üzerine oturtmak,e Su kaynayınca demliğe su almak ve çayın demlenmesini sağlamak,f Müşterilerden telefon, diyafon vb. ile gelen içecek siparişlerini almak,g Siparişlere göre çay, kahve, çeşitli bitkisel çaylar ıhlamur, ada çayı vb. ve çeşitli meyveli aromalar vb. içecekleri hazırlamak ve servise hazır hale getirmek,h Sipariş servisi için hazırlanan içecekleri dağıtmak veya dağıttırmak,i Boşalan bardakları toplamak, ücretlerini almak yada aldırmak,j Kirlenen bardak, kaşık, tabak vb. malzemeleri temizlemek,k Eksilen malzemelerin temin edilmesini sağalmak,l Kullandığı malzemelerin bakım ve temizliğini yapmak,m Mesleği alanındaki gelişmeleri takip etmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- (3.10.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KALE MAHALLESİ 325. SOKAK C BLOK NO: 3/1 PAMUKKALE DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DENİZLİ MERKEZ , PAMUKKALE , MERKEZEFENDİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MEHMET KESKİN Ünvan : AŞÇIBAŞI Telefon : 905367282503 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Pamukkale
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905367282503

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çaycı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Pamukkale veya Edmeg Denizli Çaycı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder