İŞ İLANI DETAYI

FİRMAMIZDA ÇAY VE TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAKGelen misafirlere çay ve kahve servisi yapacakÇay, kahve ve diğer içeceklerin hazırlanmasıPersonel ve misafirlere ikram servisiSorumlu olduğu alanların temizliğini yapmakMisafirler için servis açmak ve yemek servisi yapmak,Genel temizlik ve mutfak işlerine destek olmakOfis zeminlerini, masaları, dolapları ve diğer mobilyaları temizlemekTuvaletlerin ve ortak kullanım alanlarının temizliği ve dezenfeksiyonuÇöp toplama ve atık yönetimiTemizlik malzemelerinin ve ekipmanlarının kontrolü ve bakımı ,hijyen bilgisiDüzenli, hızlı, pratik ve iş bitirici Temiz ve titiz çalışma arkadaşı aramaktayız.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeiş tecrübesi


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Çaycı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Çaycı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder