İŞ İLANI DETAYI

Seramik ve Altyapı Boru Sektöründe Bulunan Şirketimizin Ofis Binasına Çay-Kahve servisi yapıcak Temizlik İşlerinde Yardımcı olucak Aşşağıda yazılı beklentileri karşılıcak Bayan Personel arayışımız bulunmaktadır.Temizlik ve hijyen konusunda hassasOfisin, mutfak alanının ve lavaboların günlük temizliğini yapıcakHem servis hem de temizlik süreçlerinde aktif rol alacakGüler yüzlü ve pozitif, Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiCumhuriyet Mahallesi 633 Sk.No:40-1 Muratpaşa-ANTALYA SGK hastanesi kapalı Çarşamba pazarı Çaprazı BEYAZ İŞ MERKEZİ


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 30- -48 (30.08.1994 - 12.08.1976 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CUMHURİYET MAH. 633 SK. NO:40/1 MURATPAŞA ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MURATPAŞA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Tolga Çağlayan Ünvan : 0242 311 37 34 Telefon : 905496457472 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Muratpaşa
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905496457472

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çaycı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Muratpaşa veya Edmeg Antalya Çaycı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder