İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda; çay, kahve, vbİçeceklerin servis edilmesi, toplanması, bulaşık, temizlik işlerinin yapılması, ofis temizlik işlerinde yardımcı olacak çalışacak Kadın personel arayışımız bulunmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeHijyen kurallarına uygun olarak çalışma ortamını hazırlayacak,1.Çay, Kahve vb. içeceklerin servis işlerini yapabilecek,2.Boşalan bardakları toplayacak, Kullandığı malzemelerin bakım ve temizliğini yapacak,3.Kirlenen bardak, kaşık, tabak vb. malzemeleri temizleyecek,4.Çalıştığı ortamın havalandırılması, tozunun alınması ve paspas yapılması gibi genel temizliğini sağlayacak,5.20-45 yaş aralığında,6.MERSİN’de ikamet eden MERKEZ-AKDENİZ-TOROSLAR-TARSUS7. Tecrübeli kadın personel alınacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Akdeniz
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Çaycı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Akdeniz veya Edmeg Mersin Çaycı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder