İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizde görevlendirilmek üzere kadın ''Çay Servis ve Temizlik Personeli'' aramaktayız Haftada 6 gün çalışma vardırÇalışma Saatleri; 08:30 -19:30 arası olup, hafta içi 1 gün izin hakkı vardırMaltepe ve civarında ikamet eden adaylar tercih sebebidir.


Temizlik ve çay servis yapacak, Mutfak, sınıf, sıra ve lavaboların düzen ve temizliğinden sorumlu olacak, Bankoda velileri karşılayacak, Etkin iletişime sahip Telefon aramaları yapacak, Giyim ve hitabetine dikkat eden, Yetiştirilmek üzere veya tecrübeli, Hafta sonu çalışabilen Esnek çalışma ortamına ayak uydurabilen Kurumsal düzen ve disipline özen gösteren


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Özel Elit Kişisel Gelişim Kursu İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Maltepe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.