İŞ İLANI DETAYI

OFİSİMİZ ANKARA ÇAYYOLU NDA BULUNMAKTADIRULAŞIM İLE İLGİLİ SORUN YAŞAYACAK KİŞİLERİN BAŞVURU YAPMAMASINI RİCA EDERİZ.İş İlanı: Çay Servis ve Temizlik ElemanıFirma Adı: EKN GAYRİMENKUL İNŞAAT LTD.ŞTİEKN Gayrimenkul İnşaat LtdŞtiOlarak büyüyen ekibimize katılmak üzere ANKARA ÇAYYOLU NDA bulunan ofisimize Çay Servis ve Temizlik Elemanı arıyoruz.Görevler:- Ofis içerisinde çay ve kahve servisi yapmak,- Ofis genel düzenini ve temizliğini sağlamak,- Misafir karşılamak ve ağırlamak,- Toplantı odalarının düzenini ve temizliğini sağlamak,- Gerekli malzemelerin teminini sağlamak.


OFİSİMİZ ANKARA ÇAYYOLU NDA BULUNMAKTADIR.ULAŞIM İLE İLGİLİ SORUN YAŞAYACAK KİŞİLERİN BAŞVURU YAPMAMASINI RİCA EDERİZ.- En az ilköğretim mezunu,- Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli,- İletişim becerileri güçlü,- Dikkatli, düzenli ve titiz çalışmayı prensip edinmiş,- Ekip çalışmasına yatkın,- Hijyen kurallarına dikkat eden.EKN Gayrimenkul İnşaat Ltd. Şti. olarak, çalışanlarımızın rahat ve huzurlu bir çalışma ortamında görev yapmalarını sağlamak için her türlü imkanı sağlıyoruz. Siz de bu büyük ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz. Ofisimiz Ankara Çayyolu ndadır.Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir.EKN Gayrimenkul İnşaat Ltd. Şti. eşit fırsatlar sağlayan bir işverendir ve tüm adayları, ırk, renk, din, cinsel yönelim, ulusal köken, yaş, engellilik durumu, genetik bilgi, korunan veteran statüsü, veya diğer yasalarla korunan herhangi bir statüye bakılmaksızın değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara EKN GAYRİMENKUL İNŞAAT LTD.ŞTİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder