İŞ İLANI DETAYI

Eğitim alanında bilişim ve yayıncılık faaliyetleri yürüten şirketimizde hafta içi 07:30-17:00 saatleri arasında çalışabilecek yemek ve temizlik elemanı olarak görev alacak ekip arkadaşı arıyoruz.Günlük ofis temizliği,Personel için öğle yemeğinin yapılması ve yemek masasının hazırlanması,Mutfak malzemelerinin stok takibi,Mutfak alışverişi,Sabah kahvaltılıkların hazırlanması,Gün içinde çay, kahve yapılması,Gelen konuklara çay, kahve ikramı.


Tercihen lise mezunu,İletişim becerileri güçlü,Hijyen kurallarına dikkat eden,temizliğe özen gösteren,Sorumluluk ve düzen sahibi,Kişisel bakım ve temizliğine özen gösteren, dış görünümüne önem veren,Personel ve misafir memnuniyeti anlayışını benimseyen,Aranılan pozisyonda minimum 1 yıllık deneyim.Çalışma Koşullarımız:Resmi tatillerde ve hafta sonları çalışmıyoruz. Bir bahçe içinde yer alan müstakil villa şeklinde olan ofisimiz Ankara da, Gaziosmanpaşa Hafta Sokak’ta yer alıyor.  Stresten uzak, keyifli bir çalışma ortamı yaratan ve dayanışma ruhu gelişkin bir ekibimiz var.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara MGH Bilişim Basım Yayıncılık Pazarlama Tic. ve San. Ltd. Şti. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder