İŞ İLANI DETAYI

Gece boyunca binaların güvenliğini sağlamak, hırsızlık, yangın ve diğer acil durumlara karşı hazırlıklı olmak .Binaların içinde ve dışında devriye gezmek, güvenlik kameralarını izlemek , gerekli ve acil durumlarda hızlı ve doğru şekilde müdahale etmek , Çevre temizliğine özen göstermek.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe35-50 yaş arası-En az ilkokul mezunu-Erkek-Dikkatli, iş disiplini gelişmiş, sonuc odaklı-Takım çalışmasına yatkın-Çevresini temiz tutan, -Gerektiğinde mesaiye kalabilecek-Ulaşımı kendisi sağlayabilecek ,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Antalya Aksu
Pozisyon : Bekçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bekçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Antalya Aksu veya Edmeg Antalya Bekçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder