İŞ İLANI DETAYI

Annem ve babamın yaşadığı ev için günlük ev işlerimize destek olacak, ev düzenini sağlayacak gündüzlü bir çalışma arkadaşı aramaktayız.Annemiz felç hastası olup, fiziksel kısıtlılığı bulunmaktadırKendisi tuvalete giderken veya ev içinde yürürken koluna girip destek olmaktayızBabamız gün içerisinde işe gitmektedir.Kişisel hijyenine önem veren,Yemek hazırlayabilecek,Günlük ev işlerinde destek olacak çamaşır, ütü, günlük ve haftalık genel ev temizliği ve düzeniÇalışma saatleri: pazartesi cuma günleri 08:30-17:30 cumartesi günü 08:30-16:00Referans verebilecekAilemizin bir ferdi gibi olacak bir çalışma arkadaşı arıyoruz.Diğer detaylar görüşme esnasında paylaşılacaktır.


Çamaşır YıkayabilmeliGenel Ev Temizliği YapabilmeliÖzbakımını YapabilmeliAlt değiştirme vs.Ütü YapabilmeliYemek Hazırlayabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder