İŞ İLANI DETAYI

ADANA ÇUKUROVA TÜRKMENBAŞI ŞUBEMİZDE ÇALISMAK ÜZERE ÖNCEDEN KURU TEMİZLEME SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ OLUP, KUMAŞI VE ÜRÜN TECRÜBESİ OLAN MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ, İŞYERİNİ KENDİ İŞYERİ GİBİ BİLİP KORUYABİLECEK VE CANLA BAŞLA ÇALIŞTIGI FİRMA İÇİN MÜCADELE EDECEK BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeADANA ÇUKUROVA TÜRKMENBAŞI ŞUBEMİZDE ÇALISMAK ÜZERE ÖNCEDEN KURU TEMİZLEME SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ OLUP, BİLGİSAYAR KULLANABİLEN , KUMAŞI VE ÜRÜN TECRÜBESİ OLAN MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ, İŞYERİNİ KENDİ İŞYERİ GİBİ BİLİP KORUYABİLECEK VE CANLA BAŞLA ÇALIŞTIGI FİRMA İÇİN MÜCADELE EDECEK BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -50 (27.05.2004 - 3.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TÜRKMENBAŞI BULVARI BELEDİYE EVLERİ MAHALLESİ ESEN APT NO 85/A EYLÜL DRY ORGANİK KURU TEMİZLEME ÇUKUROVA ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SEYHAN , ÇUKUROVA , ADANA /MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : YUSUF DEMİR Ünvan : YÖNETİCİ Telefon : 905432332220 E-posta : yusufdemir814@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17005 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 18000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Seyhan
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905432332220
yusufdemir814@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg SEYHAN veya Edmeg Adana Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder