İŞ İLANI DETAYI

Turizm sektörünün lider markalarından Güral Premier Tekirova/Antalya bünyesinde Çamaşırhane departmanında 2024 yaz sezonunda görevlendirilecek, tecrübeli yada yetiştirilmek üzere tecrübesiz;


Tercihen Lise Mezunu, Takım çalışmasına yatkın, Ekip çalışmasına yatkın, Güler yüzlü, dinamik, Etkin iletişim becerisine sahip, Misafir memnuniyeti odaklı çalışacak, Yıkama, Kurutma, Katlama, Sİlindir Ütü, poziyonlarında çalışmak üzere, Takım arkadaşları arıyoruz! Çamaşırhane departmanında giyim eşyası, tekstil ürünleri ve benzeri eşyaların kurutma, katlama, yıkama, ütü vb. gibi işlemleri yapmaktır. Otel lojmanında konaklama ve yemek imkânları sağlanmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Antalya Kemer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Dönemsel
İletişim : Antalya Güral Premier Hotel ve Resorts İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya , Edmeg Kemer gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder