İŞ İLANI DETAYI

Pozisyon: Call Center ElemanıŞirket: Bemar Kariyer OkuluBemar Kariyer Okulu olarak, dinamik ve enerjik bir Call Center Elemanı arıyoruzMüşteri hizmetleri konusunda tutkulu ve iletişim becerileri güçlü olan adaylarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.Görevler:- Müşteri sorularını, şikayetlerini ve bilgi taleplerini yanıtlamak- Müşteri ihtiyaçlarını belirlemek ve uygun çözümler sunmak- Müşteri bilgilerini güncellemek ve gerekli kayıtları tutmak- Müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşteri ilişkilerini geliştirmek- Çağrı merkezi performans hedeflerine ulaşmak


- Müşteri hizmetleri konusunda en az 1 yıl deneyim- İletişim becerileri güçlü ve çözüm odaklı- Çok görevli ve hızlı bir çalışma ortamında başarılı olabilme- Bilgisayar ve çağrı merkezi teknolojilerine hakim- Takım çalışmasına yatkın- Sorumluluk sahibi ve detaylara dikkat edenBemar Kariyer Okulu olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Bu pozisyon, müşteri hizmetleri alanında kariyer yapmak isteyen adaylar için mükemmel bir fırsattır. Eğer siz de bu dinamik ekibe katılmak ve kariyerinizi bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karabük
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Karabük Bemar Kariyer Okulu İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karabük Geneli İş İlanları