İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yaptığımız Ankara lokasyonlu kurumsal firmamız için ‘Çağrı Merkezi Takım Lideri’ arayışımız bulunmaktadır.İş Tanımı;  Çağrı merkezinin ekip performansını takip etmek Sorumlu olduğu ekibin verimliliğini ve kaliteyi arttırmaya yönelik olarak eğitimler vermek Çağrı kayıtlarını dinlemek, değerlendirmek ve geri bildirim vermek, Operasyonel durum ile ilgili birimlere rapor vermekİş süreçleri ile ilgili gerekli kontrol, verimlilik ve performans analizlerini yapmak, yönetmek. 


Aranan Nitelikler; Sosyal Medya veya Çağrı Merkezinde deneyimi olan, Tercihen Takım Lideri deneyimi olan, Ankara’da ikamet eden adaylarımızın başvurularını bekliyoruz. 


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder