İŞ İLANI DETAYI

Webhelp Çağrı Merkezinde engelli kontenjanı kapsamında istihdam edilmek üzere Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alınacaktırBaşvuru yapmak isteyen vatandaşların aşağıda belirtilen tarih ve saatte İl Müdürlüğümüzde düzenlenecek iş görüşmesine katılmaları rica olunur.Tarih : 18 Nisan 2024 PerşembeGörüşme yeri : Van İŞKUR İl MüdürlüğüGörüşme saati: 10:30


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeEn az %40 engelli sağlık kurulu raporu bulunmakTemel düzeyde bilgisayar kullanabiliyor olmak ve diksiyonu düzgün olmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (15.05.2006 - 16.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -40 (15.05.2006 - 16.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VALİ MİTHAT BEY MAH. İSKELE CAD. NO: 51 İPEKYOLU VAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : VAN MERKEZ , EDREMİT/VAN , İPEKYOLU , TUŞBA İrtibat Bilgileri : İsim : Aykut Bey Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 17002,3 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Van
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Van WEBHELP İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Van Geneli İş İlanları