İŞ İLANI DETAYI

Müşterilerimize telefonda ürün&hizmet tanitım veya satışı yapmakMüşterilerimizden gelen soruları yanıtlamak ve yaşadıkları sorunlar hakkında destek vermek, Müşterilerimizin sorunlarına ilk temasta çözüm üretmek ve memnuniyetlerini sağlamak, Müşterilerimizin sorunlarını doğru analiz ederek gerektiğinde ilgili bölümlere yönlendirmek, Ürün ve Hizmetlerle ilgili bilgi seviyesini sürekli güncel tutmakFirmanın yabancı müşterilerinden gelen taleplerin karşılanması ve çözümlendirilmesi Müsteri memnuniyetinin sağlanması ile kaliteli HİZMET verilmesi.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Kariyerine IMG Call Center'da yön vermek istiyorsan Anadil veya ileri seviyede Arapça ve Farsça Bilen, Güçlü iletişim, ikna ve analiz-problem çözme yetkinliklerine sahipsen Vardiyalı çalışmaya uygunsan En az Lise, tercihen Ön lisans ve Lisans mezunuysan, Mardin'de ikamet ediyorsan, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil edilmiş ise, Diksiyonun düzgün, iletişim becerilerin gelişmişse, Müşteri ile iyi iletişim kurabilen, lyi derecede MS Ofis programları ve hizlı klavye kullanımi becerisi olan, Problem çözme becerisine sahip,Takım çalışmasına uyumlu, Hatasız ve müşteri odaklı çalışmaya özen gösteren, Müşteri bağlılığı yaratabilecek yetkinliğe sahip, Tercihen çağrı merkezi ve/veya müşteri hizmetleri deneyimi olan, Vardiyalı çalışabilecek, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Takım arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİŞEHİR MH. MEHMET NURDAĞ CAD. ARTUKLU MARDİN ARTUKLU MARDİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DERİK , KIZILTEPE , MARDİN MERKEZ , MAZIDAĞI , MİDYAT , NUSAYBİN , ÖMERLİ , SAVUR , DARGEÇİT , YEŞİLLİ , ARTUKLU İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : DİLAN HANIM Ünvan : Telefon : 905059587650 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mardin
İlçe : Derik
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905059587650

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mardin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mardin, Edmeg DERİK veya Edmeg Mardin Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mardin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder