İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı:Teknik müşteri destek ekibimizin bir parçası olarak, tüm Elektronik ve dijital ürünler akıllı telefonlar;tabletler;elektronik ev aletleri vbİle ilgili, müşterilerimizi desteklemede önemli bir rol oynayacaksınızAna sorumluluğunuz, Chat, e-Mail ve telefon yoluyla teknik destek sağlamak ve müşteri sorularının seviyeli ve verimli bir şekilde ele alınmasını sağlamak olacaktır.Çağrı Merkezi sektöründe en az 1 yıl tecrübeli.Müşteri odaklı çözümler sunmak için ana dil seviyesinde, Almanca bilgisine sahip.Bilgisayar kullanabilen,Windows Office programlarına hakim.Takım çalışmasına uygun.Takip yeteneği güçlü,pratik ve hızlı düşünebilen.İletişim becerileri gelişmiş, diksiyonu düzgün,ikna kabiliyeti yüksek.Esnek çalışma saatlerine uygun.İzmir’de ikamet eden-edebilecek ofis çalışmasına uygun.


İletişim Ve İfade YeteneğiGörevler:Tüm Elektronik ürünler akıllı telefonlar, tabletler, elektronik ev aletleri vb. için teknik destek alanında ,Chat, e-posta ve telefon yoluyla müşteri sorularına profesyonelce ve hızlı yanıt verilmesi.Teknik sorunların teşhisi ve çözümünün sağlanması.Ürünler için yapılandırma ve kurulum desteğinin verilmesi.Etkin hizmet sağlamak için müşteri bilgilerinin ve destek taleplerinin kapsamlı bir şekilde belgelendirilmesi.Dijital ve elektronik ürünler ve işlevleri hakkında açık ve öz bilgiler sağlanması.Müşteri odaklı çözümler geliştirmek ve müşteri deneyimini sürekli iyileştirmek için diğer ekip üyeleriyle iş birliği içinde olması.Çalışma ortamı:Başarılı bir alışma sürecinden sonrası uzaktan çalışma mümkündür.İşine kararlılıkla bağlı bir ekibe sahip Uluslararası bir şirkette performans gerektiren bir poziyon.Teknik müşteri desteği alanında sürekli eğitim ve gelişim fırsatları.Cazip ücretlendirme ve yan haklar.Kişisel ve mesleki gelişiminizi destekleyen bir çalışma ortamı.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAZIMDİRİK MAH. 284 SOK. FOLKART TİME NO:2/507 BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Müge ÖZİPEK Ünvan : Telefon : 905418237675 E-posta : info_tr@nothelle.de
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905418237675
info_tr@nothelle.de
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder