İŞ İLANI DETAYI

Müşteri hizmetleri, müşteri deneyimi, tahsilat yönetimi, sosyal medya ve backoffice yönetimi konularında aktif çalışan firmamıza;Outbound çağrılarda operasyonel ve tahsilat hedefleri doğrultusunda belirlenmiş konuşma kalitesi standartlarına uygun olarak doğru cevap vermek,Proje için verilen hedeflerin aylık olarak gerçekleştirilmesi Hizmet Kalitesi, Müşteri memnuniyeti, Müşteri Şikayeti, Tahsilat,Projeye yönelik her türlü bilgiye detaylı sahip olmak ve bilgilerini sürekli güncel tutmak, bunun için gerekli kaynakları kullanmak web sitesi, eğitim dokümanları vbEtkin kullanmak,Ürün ve ekran eğitimlerine katılarak müşterilere doğru bilgi aktarmak,Çalısma gün, saatlerine ve mola, yemek düzenine uyum göstermek,Takım Lideri ve üst yöneticilerinden gelen geribildirimleri dikkate alarak aksiyon almak,işlemlerini gerçekleştirebilecep personeller istihdam edilecektir.Başvur butonuna bastıktan sonra 0537 741 04 35 telefon numarasından Kadriye AKSOY ile iletişime geçiniz.


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması En az lise mezunu,İkna kabiliyeti yüksek,Hedef odaklı çalışabilecek,Tahsilat Alacak takip biriminde daha önceden Min. 6 ay çalışmış olması,Müşteri bilgilerinin güncellenmesi ve-veya tahsilat çalışmalarının yapılması,İyi derece MS Office programlarını kullanabilen,İletişim becerileri gelişmiş, diksiyonu düzgün,Takım çalışmasına yatkın,Dinamik, yoğun tempoya ayak uydurabilecek,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (3.11.2006 - 6.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -35 (3.11.2006 - 6.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 0(537) 741 04 35 telefon numarasından Kadriye AKSOY ile iletişime geçiniz. KARACAOĞLAN MAH. BORNOVA CD. NO:16 B MEGA PLAZA BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , BUCA , KONAK , ÇİĞLİ , GAZİEMİR , BAYRAKLI , KARABAĞLAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Kadriye AKSOY Ünvan : Telefon : 905377410435 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905377410435

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder