İŞ İLANI DETAYI

Belirlenen datalar üzerinden dış arama yaparak,satış ekibine randevu yönlendirilmesi,Müşteri ile olan iletişimde olası satış fırsatlarını değerlendirerek, aylık performans hedeflerinin yerine getirilmesi.İstenen Yetenek ve UzmanlıklarEn az lise, tercihen üniversite mezunu,Türk Telekom Aktif saha satış kanalı merkezimizde hizmet verecek,Dış arama yaparak, Ürün ve kampanyaların tanıtımını yapacak,İletişimi,ikna kabiliyeti ve özgüveni yüksek,Telefonda akıcı,etkin konuşabilen,diksiyonu düzgün,Hedef odaklı, satış konusunda iddialı,Müşteri memnuniyetine önem veren,


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme18-35 yaş aralığında,Telefonda İletişim becerisi gelişmiş,MS office programlarına hakim,Tercihen telesatış konusunda tecrübeli. Çağrı merkezi müşteri temsilcileri aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bayraklı
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bayraklı veya Edmeg İzmir Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder