İŞ İLANI DETAYI

Çağrı Merkezi’ne gelen araç analiz ve tespitlerine ilişkin uygun ürün ve uygulamalara yönelik müşterileri telefon ile arayarak satış faaliyetini tamamlamak,Satış ile birlikte müşterileriyle hizmet kalitesi doğrultusunda görüşme sağlamak, bilgilendirme yapmak,Şirket tarafından belirlenen satış hedeflerini gerçekleştirmek,Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak,Şirketimizi ve hizmet verdiğimiz markayı en iyi şekilde temsil etmek,Otomotiv sektöründeki gelişmeleri takip etmek.


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması· Lise veya Üniversite mezunu,· Çağrı merkezi, otomotiv sektörü veya Çağrı merkezi Satış Kanalı çalışma tecrübesine sahip,· Diksiyonu düzgün ve akıcı konuşabilen, iletişim ve ikna yeteneği gelişmiş· Takım çalışmasına yatkın ve uyumlu, motivasyonu yüksek· Telefonda ifade ve ikna kabiliyeti kuvvetli · MS Office programlarına hakim.· Erkek adaylardan askerlik hizmetini tamamlamış,· Doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyeti sağlayabilecek· Müşteri odaklı bakış açısına sahip· Analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerine sahip,· Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALTAYÇEŞME MAH. ATAÜRK CAD. ENGİN SOK. NO:1 KAT:1 MALTEPE İSTANBUL MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ESRA ALTUN YER Ünvan : Telefon : 905465063737 E-posta : esraaltunyer@automster.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905465063737
esraaltunyer@automster.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Maltepe veya Edmeg İstanbul Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.