İŞ İLANI DETAYI

Hastanemiz İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere;En az lise mezunu,Minimum 1 yıl tecrübeli,MS Office programlarına hakim,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,Stres yönetimi konusunda kendine güvenen,Diksiyonu düzgün,Müşteri odaklı çalışabilecek,Değişime uyumlu, zaman planlaması yapabilen,İletişim becerisi yüksek ve sabırlı,“Müşteri Temsilcisi” arayışımız bulunmaktadır.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiİNTERNETTEN BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İŞVEREN İLE İRTİBATA GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beykoz
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEYKOZ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.