İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın E-Ticaret bölümünde görev yapacak müşteri memnuniyetini benimsemiş problem çözme ifade ve ikna becerileri gelişmiş iletişimi kuvvetli iş takipçisi ve sonuç odaklı takım arkadaşları aramaktayız.Mesai saatlerimiz hafta içi 08:15-17:00 hafta sonu 08:15-13:00 dır.Mail üzerinden gönderilen CV ler dikkate alınıp seçilen adaylarla daha sonrasında yüzyüze görüşme sağlanacaktır.


Kendisine verilen görev çerçevesinde bilgilendirme tanıtım ve yönlendirmelerin doğru ve etkin şekilde yapmak Müşteri ihtiyaçlarını iyi anlamak ve onlara doğru çözümler sunmakTelefonda destek vermek ve müşteri memnuniyetini sağlamak


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder