İŞ İLANI DETAYI

Telefonla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir: info@siriushs.com a CV iletin lütfenAnkara - Çankaya - Maidan iş ve yaşam merkezinde bulunan kliniğimizde çalışmak üzere: Diksiyonu düzgün, hitabeti kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek, iletişim becerileri kuvvetli, yoğun çalışma temposuna alışkın, düzenli not alarak unutma, atlama gibi problemler yaşatmayacak çalışma arkadaşları aramaktayızBilgisayar kullanım bilgisinin ileri seviye olması önemlidir, 1 hasta takip sistemi 2 randevu takip sistemi online olarak kullanılacak, aynı zamanda sosyal medya hesaplarından yazışma yapılacak, excel ve bilgisayar kullanım deneyimi gerekmektedir.İşin tanımı:Hastalarla ilgili tüm soru - cevap trafiğinin yönetilmesi Aktif olarak gün içinde telefonla konuşulmasıGün içinde doktorun asiste edilmesi, doktor randevu takvimi, günlük aksiyonlarının takip edilmesiHasta takip sistemine kayıtların girilmesi, online randevu takvimi sürecinin yönetilmesiTele pazarlama bilgisi ve deneyimi olan adaylar öncelikli tercih edilecektir, tıbbi bilgi olmaması önemli değil gerekli eğitim verilecektir.Metro ile ulaşımı kolay olan Mustafa Kemal Mahallesine rahatlıkla ulaşabilecek mesafede oturan adaylara öncelik verilecektir.Yeni mezun sağlık personeli olursa yetiştirilmek üzere, mevcut iş kolları yanında kendi alanı ile ilgilide eğitim verilebilir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım ÇalışmasıBilgisayar kullanım bilgisinin ileri seviye olması önemlidir, 1 hasta takip sistemi 2 randevu takip sistemi online olarak kullanılacak, aynı zamanda sosyal medya hesaplarından yazışma yapılacak, excel ve bilgisayar kullanım deneyimi gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MUSTAFA KEMAL MAH. 2118 CAD. KAPI NO:4 A DAİRE NO:37 ÇANKAYA ANKARA ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Semra Gözet Ünvan : Telefon : 903129631234 E-posta : info@siriushs.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903129631234
info@siriushs.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder