İŞ İLANI DETAYI

GENEL BİLGİLERŞirketimiz Banka, Finans, Telekomünikasyon ve Enerji sektörlerinde; gecikmiş alacaklarının tahsil edilmesine yönelik, idari takip tahsilat ve yasal takip hizmeti vermektedir.Kadıköy Business İstanbul Plaza'sında, Göztepe E 5 Metro/Otobüs/Minibüs durağına yürüme mesafesinde bulunan şirketimize “Tahsilat Uzmanı” pozisyonunda çalışma arkadaşları arıyoruz.Çalışma saatleri: 09:00 - 18:00 Haftasonu çalışması yokturMaaş + SGK + Aylık Akbil Ücreti + Yemek Ücreti verilmektedirİş TanımıGecikmesi bulunan bireysel ve kurumsal müşterilerin takip ve tahsilatına yönelik borç hatırlatma görüşmelerini gerçekleştirmek,Borçlulara, yaşanması muhtemel hukuki süreç ve yaptırımlar hakkında bilgilendirmek,Hedef odaklı ve tahsilatı artırmaya yönelik çalışmak.Uygun adayların ik@standardrisk.com.tr adresine başvurmaları gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGenel NiteliklerEn az lise mezunu olan,Daha önce Çağrı Merkezi sektöründe çalışmış olan,Gecikmeli bireysel ve kurumsal alacakların tahsilatında en az 6 ay tecrübesi olan,Bankacılık ve Enerji sektörleriyle ilgili mevzuata ve temel dinamiklere hakim,Erkek adaylar için askerliğini yapmış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 21- -29 (30.06.2003 - 20.06.1995 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 21- -29 (30.06.2003 - 20.06.1995 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERDİVENKÖY MAH. DİKYOL SK. NO:2 B-BLOK KAT:7/71 BUSİNESS PLAZA KADIKÖY/İSTANBUL KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : Yetkili Telefon : 908502551300 E-posta : ik@standardrisk.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908502551300
ik@standardrisk.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.