İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: VARLIK TÜK.MAL.PAZ. VE DAĞ. TİC. LTD.ŞTİ.İşyerinin Faaliyet Alanı: TEKNİK SERVİSYapacağı İşler: ÇAĞRI MERKEZİAranan Özellikler:En az Lise Mezunu Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip Müşteri ve hizmet odaklı çalışma yeteneğini sahip Ekip çalışmasına istekli Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. İkna kabiliyetine güvenen Sorumluluk ve insiyatif sahibi İnsan ilişkilerinde başarılı Bilgisayar kullanabilen Çalışma Saatleri ve Tatil Günü: TAM GÜN – PAZAR GÜNÜ TATİLOlanaklar:Maaş, Servis, Yemek.: MAAŞ – YEMEKİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz. A.AKKAYA


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (17.04.2006 - 19.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞİFA MH. SAMYELİ SK. NO:9-A BATTALGAZİ MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : MALATYA İrtibat Bilgileri : İsim : EMRAH KOCA Ünvan : Telefon : 905442882444 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905442882444

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Malatya Geneli İş İlanları