İŞ İLANI DETAYI

Türkiye nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Tamlikinvest olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla Call Center çalışma arkadaşları arıyoruz.Yeni gayrimenkul fırsatları elde etmek için telefon görüşmeleri sağlamak,Müşterilerden gelen kiralama veya satış yapmak istedikleri gayrimenkuller ile ilgili çağrıları yanıtlamak,Müşteri taleplerini analiz etmek ve uygun gayrimenkul seçeneklerini sunmak,Müşteri verilerini sistemlere doğru bir şekilde kaydetmek ve güncel tutmak,Gayrimenkul sahipleri ile potansiyel kiracılar veya alıcılar arasında randevuları düzenlemek,Şirketin gayrimenkul portföyünü yönetmek ve güncellemek,Yeni gayrimenkul fırsatları elde etmek için telefon görüşmeleri yapmak,Mevcut ve potansiyel müşterilerle iletişim sağlayarak memnuniyetlerini sağlamak,Faaliyetler ve durumlar hakkında düzenli raporlar sunmak.


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yabancı DilEn az lise mezunu, tercihen üniversite mezunu,Gayrimenkul sektöründe en az bir yıl tecrübesi olan,Tercihen gayrimenkul sektörüne ilgi duyan ve bu alanda kariyer yapmak isteyenİletişim becerileri güçlü ve diksiyonu düzgün,Satış odaklı çalışabilen, ikna kabiliyeti yüksek,Stres yönetimi konusunda başarılı , müşteri sorunlarına hızlı ve etkili çözümler üretebilen,Tercihen iyi derecede İngilizce,Farsça veya Arapça bilenYabancı adaylar için Türkçeyi akıcı bir biçimde konuşabilen,Kağıthane civarı ilçelerde ikamet eden Bayan çalışma arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (4.10.2006 - 5.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HAMİDİYE MAH. SELÇUKLU CAD. C BLOK DIŞ KAPI NO:10 İÇ KAPI NO:13 KAĞITHANE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADALAR , BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , ÇATALCA , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİLE , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ESENLER , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Nazlı Demirtaş Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905011345140 E-posta : nazli.demirtas@obsholding.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kağıthane
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905011345140
nazli.demirtas@obsholding.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kağıthane veya Edmeg İstanbul Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.