İŞ İLANI DETAYI

Benzin istasyonu alanında görev almak üzere Saha Aktivite Sorumlusu aramaktayız.Sorumlu olduğu bölgede bulunan istasyonlarda servis faaliyetlerinin standartlara uygun olarak yapılmasını denetlemek,benimsetmek ve sağlamak,İstasyon çalışanlarına belirlenen eğitim planı dahilinde uygulamalı eğitimler vermek,ölçümlemek ve rol model olmak,İstasyonlara route planı doğrultusunda günlük ziyaretler gerçekleştirmek,Müşteri memnuniyetinin önemi ve satış hedefleri hakkında istasyonları bilgilendirmek,motive etmek, bir takım olarak hedefe yönelmelerini sağlamak,Sahada uygulanacak her türlü kampanyanın ve projenin ekip ile paylaşılarak uygulanması konusunda destek olmak,Kendisinden beklenen tüm raporlamaları yöneticisine yaparken, istasyon satış alanı dışındaki alanların görsel ve hijyenik kontrolünü yaparak istasyon yetkilisine raporlamak.


Yüksek Okul veya Lisans mezunu olmak,Tercihen en az 2 yıl route planı dahilinde saha deneyimi  kazanmış olmak,İnsan ilişkileri kuvvetli, açık iletişime inanan,ikna kabiliyeti yüksek ve takım çalışmasına yatkın,Seyahat engeli olmayan,Denizli, Uşak, Aydın, Muğla bölgelerinden sorumlu olacak,B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olan Aktif olarak araç kullanmak ve uzun yol tecrübesine sahip olmak esas kriterdirMicrosoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,Bursa ilinde ikamet eden adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder