İŞ İLANI DETAYI

KARDELEN KOZMETİK FİRMASINDA SATIŞ MÜDÜRÜ YANINDA ÇALIŞMAK ÜZERE;ÜNİVERSİTELERİN ÖN LİSANS VE LİSANS BÖLÜMLERİNDEN MEZUN YÖNETİCİ ASİSTANI ALIMI YAPILACAKTIR.Yönetici asistanlığı konusunda en az 1 yıl deneyimli,İngilizce bilen, iletişim yetkinliğine sahip,İyi derecede MS Office programlarını kullanabilen Özellikle Excel,Planlama, organizasyon ve raporlama becerisi gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, ekip çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün, güler yüzlü,Sistemli, düzenli ve dikkatli çalışma prensibine sahip, zaman yönetimini iyi yapabilen,Web Ticari program bilgisi olan Tercih sebebidirDikkatli, Özenli çalışmayı prensip edinmiş, analitik bakış açısına sahip.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Yalova İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Yalova Geneli İş İlanları