İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlık firmasında çalışmak üzere en az lise mezunu, 20-30 yaş arası, belge ve evrakların düzenlenmesi, posta ve e-postaların yönetimi, dosyalama ve takvim yönetimi gibi ofis işlerinden sorumlu olabilecek, gerekli durumlarda ofis dışında kurumlara gidip işlem yapacak, kendisine tanımlanan çeşitli görevler çerçevesinde birim yöneticisine idari destek sağlamak ve ofis işleyişini organize etmekle sorumlu olabilecek kadın personel aranmaktadır.İlgilenen adayların aşağıda bulunan başvur butonuna tıkladıktan sonra 0531 278 40 98 nolu telefon ile Hanife Hanım dan randevu alınması gerekmektedir.


Bilgisayar Kullanımı, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (11.09.2004 - 12.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSKENDERPAŞA MAH. ŞH.İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. DÜZENLİ GÜNEYSU İŞ MERKEZİ NO: 7 İÇ KAPI NO: 51 ORTAHİSAR TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hanife Nur Özkan Ünvan : Muhasebeci Telefon : 905312784098 E-posta : hanife_6161@outlook.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Ortahisar
Pozisyon : Asistan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905312784098
hanife_6161@outlook.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Asistan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Ortahisar veya Edmeg Trabzon Asistan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder