İŞ İLANI DETAYI

Gelen telefonları yönlendirmek, mesajları not alarak ilgili kişilere zamanında, doğru olarak iletmek, Gelen müşteri, tedarikçi, ziyaretçi ve evrakları doğru kişiye veya birime yönlendirmek, Bölümlerden talep edilen evrak gönderme ve alma işlemlerini yapmak ve kayıt altına almak,Gelen misafirleri karşılama,Kargo ve postadan gelen paketleri almak, kayıt etmek ve ilgili birimleri haberdar etmekSeyahatler için ulaşım, konaklama organizasyon yapmak, çalışma saatleri 09:00-18:00 dir.İlgilenenler özel olarak CV mehparek@bilge.com.tr iletmesini rica ederiz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade YeteneğiBilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması Ofis araçlarını kullanabilen ve MS Office programlarına hakim, Sistemli ve düzenli çalışması prensip edinmiş, İletişim becerisi ve temsil yeteneği kuvvetli, diksiyonuz düzgün, Benzer pozisyonda çalışmış,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 22- -35 (24.09.2002 - 27.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÖTEKLİ MAH DENİZLİ YOLU BULVARI TEKNOPARK SİTESİ B BLOK NO:4B İÇ KAPI NO25 MENTEŞE MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MENTEŞE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Mehpa Kedici Ünvan : Telefon : 905339389024 E-posta : mehparek@bilge.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Menteşe
Pozisyon : Asistan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905339389024
mehparek@bilge.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Asistan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg Menteşe veya Edmeg Muğla Asistan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder