İŞ İLANI DETAYI

KAYSERİ YOLU ÜZERİNDE BULUNAN FİRMAMIZDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE , B SINIFI EHLİYETİ OLAN , OFİS VE ŞANTİYE ALANLARINDA DESTEK SAĞLAYACAK, ÖLÇÜ ALMA VE EXCEL PROGRAMINDA RAPORLAYABİLECEK, SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN BAY YÖNETİCİ ASİSTANI ARANMAKTADIR.CV LERİNİZİ info@sahanlarahsap.com.tr VE nkoca@sahanlarahsap.com.tr ADRESLERİNE GÖNDEREBİLİRSİNİZ.BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK OLUP TELEFONDA DETAY VERİLMEYECEKTİR.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeİLGİLİ BÖLÜMLERDEN MEZUN VE BENZER POZİSYONLARDA TERCİHEN EN AZ 1 YIL TECRÜBE SAHİBİ,ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,İNGİLİZCE BİLGİSİ İYİ VE İLERİ SEVİYEDE OLAN,MS OFFICE PROGRAMLARINI ETKİN KULLANABİLEN,PLANLAMA,KOORDİNASYON,GÜÇLÜ İLETİŞİM YETENEĞİ VE İKNA KABİLİYETİ OLAN ,ORGANİZASYON , PLANLAMA VE TAKİP BECERİSİ YÜKSEK,ÇÖZÜM ODAKLI,SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN,B SINIFI EHLİYET SAHİBİ,İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ,GÜLER YÜZLÜ VE ETKİN İLETİŞİM BECERİSİNE SAHİP,EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN,BAĞLI BULUNAN YÖNETİCİNİN GÜNLÜK,HAFTALIK, AYLIK VB. PROGRAMINI VE TAKVİMİNİ DÜZENLEYİP TAKİBİNİ YAPACAK,DEPARTMANLAR ARASINDA İLETİŞİMİ SAĞLAMAK VE TAKİP ETMEK,EVRAK TRAFİĞİNİ YÖNETMEK VE KAYIT ALTINA ALMAK,TOPLANTI,GÖRÜŞME VE SEYAHAT ORGANİZASYONLARI DÜZENLEMEK,İHTİYAÇ DUYULAN RAPOR VE BİLGİLER İÇİN İLGİLİ BİRİMLERLE KOORDİNASYON SAĞLAMAK VE KAYIT ALTINA ALMAK,ŞANTİYE VE OFİSTE GEREKLİ DURUMLARDA ÖLÇÜ ALABİLME VE EXCEL PROGRAMINA AKTARIMINI SAĞLAYACAK,BAY PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (8.10.2004 - 9.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORUÇ REİS MAHALLESİ, 52044. SOKAK NO: 21/A, ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KAHRAMANMARAŞ MERKEZ , DULKADİROĞLU , ONİKİŞUBAT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : NAZAN KOCA Ünvan : PERSONEL MÜDÜRÜ Telefon : 903442342828 E-posta : nkoca@sahanlarahsap.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Onikişubat
Pozisyon : Asistan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903442342828
nkoca@sahanlarahsap.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Asistan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg Onikişubat veya Edmeg Kahramanmaraş Asistan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder