İŞ İLANI DETAYI

Gaziantep Nizip ilçesinde faaliyet gösteren büyükbaş besi işletmemizde istihdam edilmek üzere; · Tercihen üniversitelerin mühendislik, işletme,iktisat,muhasebe, büro yönetimi ve sekreterlik bölümünden mezun,· Daha önce yönetici asistanı olarak görev yapmış ve alanında tecrübeli· Tercihen İngilizce bilen,· Organizasyon yeteneğine sahip,· Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,· Ms-Office programlarını etkin kullanabilen,· Dikkatli, titiz, temsil yeteneği yüksek, iletişim ve organizasyon becerileri kuvvetli· Dış görünüşüne önem gösteren· Diksiyonu düzgün· Özgüveni olan· Zamanı aktif kullanabilen Yönetici asistanı alınacaktır.İşletmemiz Gaziantep Nizip İlçesinde faaliyet göstermektedir. Lütfen başvuru yaparken Lokasyonu dikkate alarak başvuru yapın. Gaziantep 'ten servisimiz bulunmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı DilGaziantep Nizip ilçesinde faaliyet gösteren büyükbaş besi işletmemizde istihdam edilmek üzere; · Tercihen üniversitelerin mühendislik, işletme,iktisat,muhasebe, büro yönetimi ve sekreterlik bölümünden mezun,· Daha önce yönetici asistanı olarak görev yapmış ve alanında tecrübeli· Tercihen İngilizce bilen,· Organizasyon yeteneğine sahip,· Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,· Ms-Office programlarını etkin kullanabilen,· Dikkatli, titiz, temsil yeteneği yüksek, iletişim ve organizasyon becerileri kuvvetli· Dış görünüşüne önem gösteren· Diksiyonu düzgün· Özgüveni olan· Zamanı aktif kullanabilen Yönetici asistanı alınacaktır.İşletmemiz Gaziantep Nizip İlçesinde faaliyet göstermektedir. Lütfen başvuru yaparken Lokasyonu dikkate alarak başvuru yapın. Gaziantep 'ten servisimiz bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 23- -38 (18.04.2001 - 20.03.1986 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 23- -38 (18.04.2001 - 20.03.1986 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DOĞRULAR MAH.DOĞRULAR KÜ ME EVLERİ İDARİ BİNA 17 NİZİP GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİZİP , ŞAHİNBEY , ŞEHİTKAMİL , GAZİANTEP/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : Telefon : 905384718302 E-posta : insankaynaklari@goktaslar.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Nizip
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905384718302
insankaynaklari@goktaslar.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gaziantep Geneli İş İlanları