İŞ İLANI DETAYI

ARANAN ÖZELLİKLERKENDİSİNDE YÖNETİCİ POTANSİYELİ GÖREBİLEN,YÖNETİCİMİZE İŞ VE İŞLEYİŞTE DESTEK OLABİLECEK,ÇALIŞANLARI YAKINEN TAKİP EDEBİLECEK,YÖNETİCİNİN PERSONELLERE VERDİĞİ GÖREVLERİN İŞ TAKİBİNİ YAPACAK,GÜNLÜK OLARAK YAPILIP YAPILMAYAN İŞLER İLE İLGİLİ NET RAPOR SUNABİLECEK,KELİMENİN TAM ANLAMIYLA ÇALIŞKAN,ZEKİ BİR PERSONEL ARANMAKTADIRTEMEL AMAÇ YÖNETİCİMİZE NET ŞEKİLDE DESTEK OLUNMASIDIR.


DİĞER İLAN KRİTERLERİ Gerekli durumlarda yönetici tarafından verilecek özel işlere destek sağlayacak,Yöneticinin iş akış ve zaman planını hazırlayacak,ajandasını organize edilecek, kendisiyle toplantı talebinde bulunan personel, kurum yetkilileri arasındaki koordinasyonu kuracak,Yönetici ve çalışan arasında köprü görevini yapacak,Toplantılar esnasında gerekli notları tutacak,Ofis ziyaretçilerine yönlendirmede bulunacak, 4 yıllık Üniversite MezunuMS Office programlarını özellikle Excel çok iyi seviyede kullanabilen, ayrıca internet ve bilgisayar bilgisine iyi derece de sahip.Araştırmaya meraklı sadece işte değil her daim aklında araştırma konusuna odaklanmış vaziyette bulunan.Planlama ve organizasyon becerileri gelişmiş, Tercihe en az 2 yıl herhangi bir işte çalışmış ve iş disiplinine hakim,İş birliği yaklaşımıyla ilişki ve iletişim yönetimi yapabilenYazılı ve sözlü iletişim becerileri gelişmiş, Analitik düşünebilen ve çözüm odaklı bakış açısına sahip, Özellikle telefon konuşmalarını sıklıkla yapabilecek ve bu esnada muhatabını ikna edebilecek sözel konuşması etkili diksiyonu düzgün. Kendini iyi seviyede ifade edebilen.Sonuç odaklı, motivasyonu yüksek ve profesyonel bakış açısına sahip, Eğitimin sürekli olduğuna inanan, kişisel gelişimine önem veren, Aktif araç kullanabilen,Tempolu iş ortamına uyum sağlayabilecek,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çorum
İlçe : Çorum Merkez
Pozisyon : Asistan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Asistan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çorum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çorum, Edmeg Çorum Merkez veya Edmeg Çorum Asistan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çorum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder