İŞ İLANI DETAYI

Antalya Konyaaltı'nda bulunan gayrimenkul ofisimize 'Ofis Asistanı' aramaktayız. -Telefonlara cevap verebilecek,-Gelen misafirleri karşılama yapacak,-Yöneticinin randevularının takibini yapacak,-Diksiyonu düzgün, prezentabl,-İş ve portföy takibi yapabilecek,-Ofis yöneticisine düzenli raporlama yapacak,-Bilgisayar kullanım becerisine sahip,-İşinde temiz ve titiz bayan ofis asistanı arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeAntalya Konyaaltı'nda bulunan gayrimenkul ofisimize 'Ofis Asistanı' aramaktayız. -Telefonlara cevap verebilecek,-Gelen misafirleri karşılama yapacak,-Yöneticinin randevularının takibini yapacak,-Diksiyonu düzgün, prezentabl,-İş ve portföy takibi yapabilecek,-Ofis yöneticisine düzenli raporlama yapacak,-Bilgisayar kullanım becerisine sahip,-İşinde temiz ve titiz bayan ofis asistanı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -50 (7.04.2006 - 20.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MOLLO YUSUF MH.1413 SK ADALYA APT.NO:4 ANTALYA KONYAALTI ANTALYA KONYAALTI ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KEPEZ , MURATPAŞA , KONYAALTI İrtibat Bilgileri : İsim : MELTEM SARI Ünvan : Telefon : E-posta : antalyahousses@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Kepez
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
antalyahousses@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder