İŞ İLANI DETAYI

2019 yılında İstanbul da kurulan ve Yalova da ana faaliyetlerine devam eden, Filo Kiralama, Araç Alım-Satım, Hafriyat ve Sualtı Hizmetleri sektörlerinde hizmet veren firmamızda görevlendirmek üzere -B SINIF EHLİYETLİ VE SÜRÜŞ DENEYİMİNE SAHİP- Otomatik-manuel otomotiv sektörüne aşina; aşağıda yer alan niteliklere sahip ve ilgili sorumlulukları yerine getirebilecek Ofis Personeli’’ arayışımız bulunmaktadırİletişim ve görüşme için belirtilen mail adresine CV bırakmanız ya da kendinizi tanıtan bir yazı yazmanız yeterlidirİl dışı ikamet ve deneyimsiz cv ler değerlendirmeye alınmayacaktırAraçların takibi,Araçların temizliği, yıkamasıİç, dış, pasta cilaAraç teslimatları,Ofis genel temizliği,Müşteri karşılama,Malzeme envanteri tutma.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -30 (12.09.2004 - 14.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAYRAKTEPE MAH YALOVA BURSA YOLU CAD ŞEHİR OTO TİCARET MERKEZİ NO 110 NO 14 YALOVA MERKEZ YALOVA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YALOVA MERKEZ , ÇİFTLİKKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ECE ESEN Ünvan : ŞUBE VE OPERASYON MÜDÜRÜ Telefon : 901111111111 E-posta : eceesen@akesgroup.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
İlçe : Yalova Merkez
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 901111111111
eceesen@akesgroup.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Yalova ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Yalova, Edmeg Yalova Merkez veya Edmeg Yalova Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Yalova ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder