İŞ İLANI DETAYI

Büro Memuru işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a Postadan gelen evrakın inceleyip ayırmak ,b Gerekli bilgileri toplayarak gönderilecek yazıları hazırlayıp göndermek,c Yazışma ve diğer belgeleri dosyalamak,d Satış kayıtlarını inceleyip, fatura, makbuz ve gönderme ile ilgili evrakların hazırlanmasını sağlamak,e Başvuru sahiplerini kabul edip, görüşerek randevular tespit emek,f Gerekli kişi ve şubelere istekleri ve sorularını yöneltmek,g Bilgi almak veya vermek için telefon konuşmaları yapmak,h Hesap ödemeleri alıp, kasa hesabından ödemeler yapmak,i Malzeme ve ihtiyaçları tespit için incelemeler yapıp, stok taleplerinde bulunarak, gerekli yerlere dağıtımını yapmak,j Alındılara, ödemelere, personele dağıtılan kırtasiyeye ve diğer işlemlere ait miktar ve bilgileri muhasebe ve ilgili defterlere kaydetmek,k Yönetimle ilgili bilgiler için işlemler ve diğer raporların özetlerini hazırlayıp tasnif etmek,l Bildirge, vergi, prim veya diğer konularla ilgili resmi formları doldurmak vbGörev ve işlemleri yerine getirir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Alanında 5 yıllık iş tecrübesi sahibi, tercihen üretim sektöründe faaliyet gösteren firmalar.Tercihen iyi seviyede İngilizce bilen,Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,4857 sayılı İş Kanunu güncel mevzuatını takip eden,Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk alabilecek,Tek VardiyaCumartesi ve Pazar tatilPersonel Servisimiz : Kapaklı ve Çerkezköy


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GAZİ OSMAN PAŞA OSB MAH. 21. SOK. NO:14-18A ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇERKEZKÖY , KAPAKLI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ayşe Ergün Ünvan : ik Telefon : 905458410927 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çerkezköy
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905458410927

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg Çerkezköy veya Edmeg Tekirdağ Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder