İŞ İLANI DETAYI

İdari işler departmanında çalışmak üzere;25-40 yaş aralığında Bay-BayanEn az Lise veya Üniversite mezunu,İletişim becerisi yüksekPlanlama ve organizasyon becerilerine sahip, takım çalışmasına yatkın,Çözüm ve sonuç odaklı çalışabilen,Analiz ve sayısal yönü güçlü olan,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen ve raporlama yapabilecek,İhale takibi yapabilecekBay ise askerlik vazifesini yerine getirmişTercihen bu departmanda min2 yıl tecrübesi bulunan ekip arkadaşları aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeSERVİS GÜZERGAHLARI; Bosna, Sancak, Kyoto Japon Parkı, Farabi Hastanesi, İstanbul Yolu, Otogar Kavşağı, Novaland Avm Başkent Hastanesi Civarı, Dedeman Otel, Koyuncu Petrol, Belh Kavşağı-İl Jandarma, Metro Market, Ankara Yolu


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Selçuklu
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg Selçuklu veya Edmeg Konya Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder