İŞ İLANI DETAYI

Organik tarım ürünleri üretimi yapan firmamıza, idari işler personeli arayışımız bulunmaktadırİŞ TANIMI:Şirketin; banka, vergi dairesi, noter, sgk, hukuk büroları, bakanlık il müdürlükleri vbResmi kurum ve kuruluşlar ile olan evrak alımı ve teslim işlemlerini yapmak ve takip etmek,Şirketin ihtiyacı dahilinde satın alınması gereken mal ve hizmetleri araştırarak satın almak ve ilgili birimlere teslim etmek,Şirket araçlarının organizasyonunu yapmak,Şirket araçlarının gerekli bakım-onarım, yakıt, temizlik ve arıza işlemlerini takip etmekÜst yönetim tarafından verilen idari işler görevlerini yerine getirmek,Sosyal olanaklar: Yemek, ServisÇalışma saatleri: 08:00 - 18:00, cumartesi, pazar tatil.Başvurunuzu yaptıktan sonra ceyda.kanar@rapunzel.com.tr adresine CV nizi gönderiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması Lise veya Önlisans mezunuİdari işler alanında en az 2 yıl deneyimliAktif araç kullanabilen, güvenli sürüş tekniklerine hâkimPlanlı, disiplinli ve titiz çalışanSıkı iş takibi yapabilenPratik, çözüm odaklı ve sorumluluk sahibiErkek adaylar için askerliğini tamamlamışİnsan ilişkileri kuvvetli, diksiyonu düzgünPlanlama ve organizasyon becerisi yüksekİzmir’de Bornova, Bayraklı, Kemalpaşa, Karşıyaka - Manisa da Ahmetli, Turgutlu da ikamet eden


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : İzmir Kemalpaşa
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg İzmir Kemalpaşa veya Edmeg İzmir Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder