İŞ İLANI DETAYI

Adaylar öncelikle İŞKUR sisteminden başvuru yapmalıdırSonrasında randevu alarak görüşmeye gelmelidir.ÇAYCUMA DENT67 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI KLİNİĞİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE;DİKSİYONU DÜZGÜN, İLETİŞİM YETENEĞİ YÜKSEKGÜLER YÜZLÜEKİP ÇALIŞMASINA YATKINANALİTİK DÜŞÜNEBİLENYOĞUN ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK ve ESNEK MESAİ SAATLERİNDE ÇALIŞABİLECEKULAŞIM SORUNU OLMAYANEN AZ LİSE MEZUNUDİŞ HEKİMİ ASİSTANLIĞI,SEKRETERLİK ve GENEL KLİNİK İŞLERMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıDENEYİMLİ ya da DENEYİMSİZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (20.05.2006 - 22.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -30 (20.05.2006 - 22.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇAY MAHALLESİ ÖMER KALAYCI CADDESİ NO:21/A 67900 ÇAYCUMA/ZONGULDAK ÇAYCUMA ZONGULDAK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇAYCUMA İrtibat Bilgileri : İsim : Nilcan Narlıoğlu Ünvan : Genel Koordinatör Telefon : 905333811140 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Zonguldak
İlçe : Çaycuma
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905333811140

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Zonguldak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Zonguldak, Edmeg ÇAYCUMA veya Edmeg Zonguldak Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Zonguldak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Zonguldak Geneli İş İlanları