İŞ İLANI DETAYI

Aşağıda listelenen becerilere sahip çalışkan, saygılı ve dürüst bir büro çalışanı arıyoruzMesai boyunca bilgisayar üzerinden verilen görev listesini yapacak bir personel arıyoruzEvden çalışma olanağı vardırCV nizi Whatsapp üzerinden +905324823251 nolu telefona gönderinizSesli arama yapmayınız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yabancı DilListelenen becerilere sahip çalışkan, saygılı ve dürüst bir büro çalışanı arıyoruz. Mesai boyunca bilgisayar üzerinden verilen görev listesini yapacak bir personel arıyoruz. CV nizi Whatsapp üzerinden +905324823251 nolu telefona gönderiniz. Sesli arama yapmayınız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAZIMIYE KÖYÜ ve EVDEN ÇALIŞMA YALOVA MERKEZ YALOVA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YALOVA MERKEZ , ÇİFTLİKKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : Evren Bey Ünvan : Telefon : 905324823251 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324823251

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Yalova Geneli İş İlanları